SUNRISE Projekt – kezdőlap

SUNRISE Projekt – kezdőlap2021-03-11T11:27:42+00:00
Szülőknek
Törökőri projektkoncepciók
Törökőr Tanácsadó Testület

Közösségi mobilitástervezés a MIZUglónkkal

Magas a padka? Kevés a bringatároló? Nem lehet átérni a zöld jelzésen? Meredek a lépcső az orvosi rendelőnél? Jó lenne, ha nem kellene parkolóhelyet keresgélni reggel a suli körül? Találjuk ki együtt, mitől lenne jobb, komfortosabb, gyorsabb, biztonságosabb!

Vegyen részt Ön is a tervezési folyamatban, döntse el, hogy mire költsük azt a 20 millió forintot, amit a MIZUglónk program SUNRISE projektje biztosít a Kerepesi-Hungária-Thököly út-Róna utca közötti területen mobilitás fejlesztésére!

A közösségi tervezés folyamata, vagyis mi fog történni?

Vegyen részt a közösségi találkozókon, jelezze a mobilitással kapcsolatos problémákat a mizuglonk@zuglo.hu e-mail címen és a www.sunrise.mizuglonk.hu weboldalon!

A projektben minden törökőri lakos, helyi vállalkozás, civil szervezet, és bárki, aki erre közlekedve érintett lehet, részt vehet. A részvétel kereteit az Együttműködési alapelvek c. dokumentum tartalmazza.

Ismerje meg a 2017 ősze és 2018 tavasza közt zajlott közösségi tervezés során formálódó PROJEKTKONCEPCIÓKAT!

Nézze meg a lakossági szavazás nyertes fejlesztéseit!

Kövesse, hogyan alakulnak a beruházások az Újvidék tér környékén és a Tábornok utcán!

A SUNRISE projekt hivatalos honlapja itt érhető el (angol). » LINK

 Partnerek

A CIVITAS SUNRISE projektet az Európai Unió Horizon2020 kutatás-fejlesztési programja támogatja (No: 72 33 65)

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Érdemes hallatni a hangunk

Amikor 2017 őszén a SUNRISE projektben elkezdtük összegyűjteni a Törökőr közlekedésével kapcsolatos panaszokat és ötleteket, az egyik legnehezebb kérdés az volt, hogy mit kezdjünk majd a jobbnál jobb, ámde a projekt keretében nem megvalósítható ötletekkel.

Forgalomcsillapítás a Tábornok utcán

Kényelmesebb, biztonságosabb átkelés, kisebb sebességű autóforgalom lesz az eredménye a Tábornok utcán 2021 márciusában elkezdődő átalakítási munkáknak. A Hungária krt.- Mogyoródi út - Kerepesi út- Mexikói út álatl határolt terület terület 30-as zónává alakul.  A