SZÜLŐKNEK

SZÜLŐKNEK2019-04-06T10:53:39+00:00

Segítsen a tervezésben! Töltse ki kérdőívünket!

Zugló önkormányzata SUNRISE projektje keretében a “Biztonságban az oviba, bölcsibe suliba” fejlesztés megvalósításán dolgozik. A projekt eredményeinek méréséhez, valamint a részletes műszaki tervekhez szükségünk van információra arról, hogy az Újvidék tér környékén található intézményekbe járó gyerekeket hogyan, mivel hozzák a szülők.

Ha az Ön gyermeke az Újvidék tér környékén tanul, jár oviba vagy bölcsibe, kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet. A kitöltés névtelen és önkéntes, az adatokat csak statisztikai céllal használjuk.

A kitöltés határideje április 23.

Közlekedés kérdőív szülőknek

 

Önkéntes segítőket várunk. Próbáljuk ki együtt a “Puszi és Pá” Zónát! 

Újvidék tér ideiglenes forgalmi rend

Újvidék tér ideiglenes forgalmi rend április 24.-május 5.

Várjuk továbbá a lelkes önkéntesek jelentkezését, hogy teszt jelleggel, az április 24. és május 5. közötti ideiglenes új forgalmi rendhez igazodva kipróbálhassuk az Arany János suli környékén a “Puszi és Pá” Zónák működését. A “Puszi és Pá” Zónával csökkenhet a torlódás, gördülékenyebb és biztonságosabb lehet a gyerekek bejutása a suliba. 

Jelentkezés “Puszi és Pá” önkéntesnek és bővebb információ itt. 

Ha kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk a mizuglonk@zuglo.hu e-mail címen, vagy a https://www.facebook.com/mizuglonk/ oldalon keresztül.

 

A projekt a Duna Transznacionális Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.