SUNRISE Projekt – kezdőlap

SUNRISE Projekt – kezdőlap2019-09-26T15:32:36+00:00
Szülőknek
Törökőri projektkoncepciók
Törökőr Tanácsadó Testület

Közösségi mobilitástervezés a MIZUglónkkal

Magas a padka? Kevés a bringatároló? Nem lehet átérni a zöld jelzésen? Meredek a lépcső az orvosi rendelőnél? Jó lenne, ha nem kellene parkolóhelyet keresgélni reggel a suli körül? Találjuk ki együtt, mitől lenne jobb, komfortosabb, gyorsabb, biztonságosabb!

Vegyen részt Ön is a tervezési folyamatban, döntse el, hogy mire költsük azt a 20 millió forintot, amit a MIZUglónk program SUNRISE projektje biztosít a Kerepesi-Hungária-Thököly út-Róna utca közötti területen mobilitás fejlesztésére!

A közösségi tervezés folyamata, vagyis mi fog történni?

Vegyen részt a közösségi találkozókon, jelezze a mobilitással kapcsolatos problémákat a mizuglonk@zuglo.hu e-mail címen és a www.sunrise.mizuglonk.hu weboldalon!

A projektben minden törökőri lakos, helyi vállalkozás, civil szervezet, és bárki, aki erre közlekedve érintett lehet, részt vehet. A részvétel kereteit az Együttműködési alapelvek c. dokumentum tartalmazza.

Ismerje meg a 2017 ősze és 2018 tavasza közt zajlott közösségi tervezés során formálódó PROJEKTKONCEPCIÓKAT!

A SUNRISE projekt hivatalos honlapja itt érhető el (angol). » LINK

 Partnerek

A CIVITAS SUNRISE projektet az Európai Unió Horizon2020 kutatás-fejlesztési programja támogatja (No: 72 33 65)

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Összeül a Törökőr Tanácsadó Testület

A Törökőr Tanácsadó Testület május 21-én tartja következő ülését, ahol a SUNRISE projekt előrehaladása, eddigi eredményei és következő lépései lesznek a fő téma, és megvitatjuk az Újvidék tér ideiglenes forgalmi átalakításának tapasztalatait.

Egyesítjük az Újvidék teret!

Ideiglenes autómentes útszakasz a Szugló utcán 2019. április 24-május 5. Helyszín: Szugló utca Újvidék téri szakasza Április 24. és május 5. között Zugló önkormányzata az Újvidék teret kettészelő, forgalmas Szugló utca egy szakaszát autómentes köztérré

Zuglóban a hivatali kollégák is zöldítik a várost

Zuglóban a hivatali kollégák is zöldítik a várost A Bringázz a Munkába! kampányban a Zuglói Polgármesteri Hivatal munkatársai összesen 934 km-t tekertek, ezzel országos összesítésben a 117. helyen végeztek, ugyanakkor az önkormányzatok között a második helyen –