Indul a Hulladék.Pont! Hozd a hulladékod, most pontot ér!

Időpont: 2019. szeptember 28. 10-18-ig
Helyszín: Mogyoródi úti Sportpálya
Találkozzunk az V. Zuglói Jótékonysági Gasztrofesztiválon, ahol elindul a Zuglói Önkormányzat Hulladék.Pont programja, amelyben jutalmazzuk a szelektív hulladékgyűjtést.
Aki hoz magával minimum 5 db üveghulladékot VAGY minimum 1 db használaton kívüli mobiltelefont a fesztiválra, az kap tőlünk kuponokat, amiket a program honlapján lehet érvényesíteni egy gyors regisztráció után és különböző kulturális vagy sport szolgáltatásokra lehet beváltani!

A rendezvényen az FKF Zrt. jóvoltából szemléletformáló játékokon vehetnek részt a gyerekek, a Jane Goodall Intézet sátránál pedig bárki leadhatja használt mobiltelefonját, hogy az Intézet gondoskodhasson a későbbi környezetbarát feldolgozásáról. Aki szeretne, készíthet magának felelős forrásból származó textilszatyrot, amit egyedivé varázsolhat textil-krétákkal.

A Hulladék.Pont egy nemzetközi program része, amely Santiago de Compostelaban indult Tropa Verde néven. Zugló mellett Nizza (Franciaország), Guimaraes (Portugália), Opolei (Lengyelország) és Pavlos Melas (Görögország) is részt vesz.

Az esemény szervezője a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Nonprofit Kft.

A projekt az URBACT III Programban az Európai Unió finanszírozásával és Zugló Önkormányzata támogatásával valósul meg.

2019-10-08T13:26:02+00:00