Indulhat a szavazás!

Szavazzon a kedvenc fejlesztésére, és az Önkormányzat megvalósítja!

Roller- és bringatároló? Forgalomcsillapítás? Iskolai programok? Mi férjen bele 20 millió forintba? A döntés az Ön kezében van! Szavazzon!

A törökőri lakosok, az itt közlekedők most eldönthetik, hogy milyen fejlesztések valósuljanak meg Törökőr területén a SUNRISE projekt keretéből.

Ismerje meg a fejlesztéseket, és válassza ki azokat, amelyeket a legfontosabbnak tart!

Szavazni online lehet január 6-áig, vagy személyesen a SUNRSIE standon, amivel Törökőr utcáin lehet találkozni 2018 decemberének első két hetében.

http://mizuglonk.hu/szavazas/

 

Hamarosan minden törökőri postaládába eljut a szavazólap is, amit december 4. és 21. közt délelőttönként, a Bosnyák tér 4. alatti ZETI irodában is le lehet adni személyesen. A betérőket meleg teával várják a SUNRISE munkatársai, akik szívesen adnak felvilágosítás a projekt részleteiről.

A Törökőr fenntartható közlekedését segítő fejlesztési ötleteket a SUNRISE projekt keretében 2017 őszén és 2018 tavaszán, a helyi lakosság megkérdezésével gyűjtöttük össze, és a Törökőr Tanácsadó Testület hagyta jóvá. Az fejlesztések a törökőriek problémáira adott megoldásoknak, észrevételeknek, javaslatoknak az eredménye. A legnépszerűbb projekteket az Önkormányzat jövőre meg is valósítja a 20 millió forintos keret erejéig.

A CIVITAS SUNRISE projektet az Európai Unió Horizon2020 kutatás-fejlesztési programja támogatja (No: 72 33 65)

2019-09-24T16:17:50+00:00