Search
Close this search box.

Nyárvégi Tárlat címmel nyitotta meg első kiállítását a Sárrét Közösségi Tér!

Az áprilisi nyitás óta, sok érdekes és izgalmas program valósult meg a Sárrét Közösségi Térben. Egy barátságos kártya klubbot követően, szeptember 10-én Nyárvégi Tárlat címmel került megrendezésre a közösségi tér első kiállítása, ahol a teltházas rendezvényen a környéken élő Fábián Mária és Kovács Mária festményeit és grafikáit tekinthették meg az érdeklődők. A kiállítást Balla Edit, a közösségi tér koordinátora nyitotta meg. A kiállítás szeptember 29-ig tekinthető meg a Sárrét park 2. szám alatt található közösségi térben.

A kiállítás érdekessége, hogy a két művész az itt alakuló közösségen keresztül kapcsolódott össze.  A kiállítás ötlete pedig egy közös beszélgetésből született, amikor fény derült rá, hogy mindketten amatőr festők.  A kiállításon főképp csendéletek, tájképek és portrék láthatóak, amelyek technikájukat illetően olaj- és akvarellfestmények, illetve grafikák.

Az áprilisban nyitó Sárrét Közösségi Tér következő kiállítója szintén egy helyi lakos, egy mandala festő lesz. A közösségi térben létrejövő programok a helyi lakosok ötleteiből, készségeiből, tudásából és részvételéből építkeznek, ez a program sem jöhetett volna létre a folyamatosan alakuló közösség nélkül.

Várunk mindenkit szeretettel a kiállításon és programjainkon!

Továbbiak

Kapcsolódó Hírek