SUNRISE Projekt – kezdőlap-demo

SUNRISE Projekt – kezdőlap-demo2017-10-05T07:39:55+00:00

SUNRISE Projekt 

Közösségi mobilitástervezés a MIZUglónkkal


Magas a padka? Kevés a bringatároló? Nem lehet átérni a zöld jelzésen? Meredek a lépcső az orvosi rendelőnél? Jó lenne, ha nem kellene parkolóhelyet keresgélni reggel a suli körül? Találjuk ki együtt, mitől lenne jobb, komfortosabb, gyorsabb, biztonságosabb!

Vegyen részt Ön is a tervezési folyamatban, döntse el, hogy mire költsük azt a 20 millió forintot, amit a MIZUglónk program SUNRISE projektje biztosít a Kerepesi-Hungária-Thököly út-Nagy Lajos király útja közötti területen mobilitás fejlesztésére!

Mi fog történni?

Jöjjön el a nyitórendezvényre október 9-én, vegyen részt a közösségi találkozókon, jelezze a mobilitással kapcsolatos problémákat a mizuglonk@zuglo.hu e-mail címen és a www.mizuglonk.hu weboldalon!

Részt venne a tervezésben? Itt jelentkezhet!

Törökőr közlekedéssel kapcsolatos fejlesztése során kiemelt cél, hogy a megvalósuló intézkedések az érintett helyi szereplők: itt lakók, dolgozni és tanulni ide járók, civil és gazdasági szervezetek érdekeit, szándékait, véleményeit figyelembe vegyék.

A SUNRISE projekt során a közösségi tervezést rendszeres találkozók, kérdőíves felmérések segítik. A helyi érintettekből egy egyeztető-irányító testület szerveződik, amely biztosítja a projekt teljes időtartama alatt– és a szervező Önkormányzat szándéka szerint azon túl is – a helyi ötletek, tervek lehető legteljesebb megvalósítását.

Amennyiben Ön szívesen részt venne a közös tervezésben, megosztaná véleményét, vagy csak közvetlenül értesülni szeretne a SUNRISE projektben zajló tevékenységekről, kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet!

 

Kérdőív kitöltése

[spoiler title=”részletek” style=”fancy” class=””]

[/spoiler]

 

 

A SUNRISE projekt hivatalos honlapja itt érhető el (angol). » LINK

Partnerek