Zöldüljünk együtt!

Szeretnéd zöldíteni a háztartásod? Zavar, hogy minden vásárláskor a csomagolóanyagért is fizetsz? Érdekel, milyen az egészséges, klímabarát, fenntartható étkezés? Érdekel, hogyan faraghatod le az ökolábnyomod? Szeretnél mindehhez praktikus infókat, gyakorlatban, akár holnaptól alkalmazható megoldásokat tanulni? Mindezt közösségben? Akkor csatlakozz a Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) ÖkoKör Kamra programjához!

A TVE idén ősszel Zuglóban is elindítja az ÖkoKör Kamra programját, amihez csoportvezetőként lehet most csatlakozni.

 

Mit kell tenned, hogy ÖkoKör Kamra csoportvezető legyél?

  • Vegyél részt a TVE csoportvezető képzésén Zuglóban november 5-6-án, ahol zöld háttérismeretek mellett az ÖkoKör Kamra szervezésére is felkészítenek!
  • Szervezz barátokból, ismerősökből, leendő barátokból és ismerősökből néhány fős csapatot!
  • A csapat 6 héten keresztül rendszeresen találkozik majd, és közösen, háttéranyagok, munkafüzetek segítségével feldolgoztok majd egy-egy zöld háztartási, fenntartható étkezéshez kapcsolódó témát.
  • Nincs két egyforma ÖkoKör, mert a témákat interaktív módon, saját háztartásra, saját tapasztalatokra és szokásokra épülve dolgozzátok fel.

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETEK ITT

 

Inkább csapattagként csatlakoznál?
Ha csapattagként szeretnél részt venni, ezen a linken jelentkezhetsz, és a szervezők értesítenek a közeledben alakuló ÖkoKörökről.

Szeretettel vár Benneteket az Zöldüljünk együtt Ökokör Kamra programja! 💚 Zöld flowra fel!

 

A programot a Zuglói Energiaközösségi Akciók (ENES-CE) projekt keretében szervezzük.

ENES-CE logo

A nemzetközi együttműködési projektet az Interreg CENTRAL EUROPE Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatja. A magyar partner részvétele a projektben a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

2021-10-18T11:43:31+00:00