Mennyire használod tudatosan a vizet? Mondd el, és nyerj!

A világ vezető tudósai szerint a 21. század a víz évszázada, hiszen az előttünk álló legnagyobb kihívás az árvizek és száraz időszakok mellett a tiszta ivóvíz biztosítása.

Bár Magyarország ebből a szempontból a kevésbé veszélyeztetett országok egyike, nekünk is fel kell készülnünk a változásokra: hosszú, forró, aszályos időszakokra, hirtelen lezúduló csapadékra. A városok a sok burkolt felülettel pedig különösen érzékenyek érzékenyek ezekre a szélsőségekre.

A víz érték, nem mindegy, hogyan bánunk vele.

Tölts és nyerj!

Zugló önkormányzata a Városi Vízkör (City Water Circles) európai projekt keretében részt vesz abban a nemzetközi felmérésben, ami Közép-Európa lakosainak vízhasználati szokásait, attitűdjét méri fel.

A kérdőív kitöltői most nem csak a nemzetközi kutatás sikeréhez járulnak hozzá, de hat szerencsés nyertes 5000 Ft értékű “Zöld-utalványt” nyerhet, amit a zoldbolt.hu webshopban lehet beváltani. Az utalványokkal – sok más környezetbarát termék mellett – akár víztakarékos megoldások is beszerezhetők.

 

Szánj rá 5 percet, töltsd ki, és nyerj! 

http://bit.ly/varosivizkor

 

 

CWC logo

A nemzetközi együttműködési projektet az Interreg CENTRAL EUROPE Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatja. A magyar partner részvétele a projektben a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

 

2019-11-08T08:47:06+00:00