Problématérkép készül, szóljon bele Ön is!

Rengeteg észrevétel, panasz, és számos konkrét megoldási javaslat is érkezett a MIZUglónk Sunrise projektjének élő konzultációs hetén. 

A Törökőr mobilitásával kapcsolatos észrevételeket egy egész héten át gyűjtötték a projekt munkatársai különböző helyszíneken, ahol térképen jelölhette be mindennapi közlekedéssel kapcsolatos tapasztalatait az, aki akár néhány percre megállt a standok mellett.  

A problémák szakmai elemzése még hátra van, de annyi már most látható, hogy a nagy az igény a biztonságosabb gyalogosközlekedésre, és vannak bőven olyan csomópontok, ahol elkelne a zebra, a fekvőrendőr. A biciklihálózattal és infrastruktúrával sem tökéletesen elégedettek azok, akik két keréken közlekednek, de érkezett panasz a túlzott autóforgalomra, a metró nehéz megközelítésére és a nehézkes parkolásra is.

 

Hogyan szólhat bele Ön is? Pár perc az egész! 

Látogasson el a sunrise.mizuglonk.hu oldalra!

Válassza az “Írja be ötletét!” menüpontot!

  • Válasszon témakört!
  • Adjon rövid nevet az ötletnek, panasznak!
  • Írja meg részletesen, mi a panasz, ötlet!
  • Ha van fotója, fel is töltheti!
  • Keresse meg a térképen a helyszínt, és egyszerű klikkel jelölje meg a problémás területet!
  • Adja meg a nevét, e-mail címét, hogy később kapcsolatba léphessünk Önnel!

 

Kommenteljen!

Lehet, hogy valaki már megfogalmazta az Ön problémáját? Vagy épp ellenvéleményen van? Nagyítson a térképen az Ön szerint problémás helyszínekre, a kis zászlókra kattintva meg nézze meg mások véleményét, kommentáljon! 

Böngésszen a már beküldött panaszok és javaslatok listáján, és a “Szóljon hozzá!” rovatban Ön is csatlakozhat véleménnyel, ellenvéleménnyel!

 

Az észrevételeket egészen november közepéig gyűjti a projekt szakmai partnere, a Mobilissimus Kft.

2017-10-23T18:25:10+00:00