Megalakult a TTT, a Törökőr Tanácsadó Testület

Miért kell egy önkormányzati projekt mellé tanácsadó testület? Nem tudják, mit kell csinálni? Másokra bíznák a döntést? Laikusoktól kérnek tanácsot? Igen, ez a közösségi tervezés lényege!

A Törökőr mobilitásának javítását szolgáló SUNRISE projekt egyik legfontosabb alapelve, hogy az uniós finanszírozású fejlesztések a helyiek legnagyobb fokú bevonásával, közmegegyezés alapján valósuljanak meg.  Ennek része frissen megalakult Törökőr Tanácsadó Testület.

 

Ez a törörkőri lakosokból és helyi érintettekből alakuló munkacsoport összekötő szerepet játszik Zugló Önkormányzata és a törökőri lakosok közt. A Testület feladata, hogy a lakosságtól beérkező fejlesztési igényeket, ötleteket megszűrje, előzetesen leegyeztesse az önkormányzati hivatallal, végül a kiválasztott néhány miniprojektötletet lakossági szavazásra bocsájtsa.

A testület nagyjából másfél havonta ül majd össze, hogy segítsen kiválasztani a legjobb, leginkább indokolt, a helyi mobilitást legjobban szolgáló ötleteket.

[highlight]Csatlakozna? Jelezze szándékát a mizuglonk@zuglo.hu e-mail címen, és jöjjön el a következő ülésre 2017. december 7-én, 17:30-kor a Bosnyák tér 4-be!  [/highlight]

 

2017-11-10T12:27:43+00:00